Planificare eveniment - XBS agentie organizare evenimente corporate

Planificare eveniment - XBS agentie organizare evenimente corporate

Go to content

Main menu

Planificare eveniment

firme organizare evenimente

PREGATIREA EVENIMENTULUI

O data stabilit conceptul evenimentului, trecem la partea de pregatire, selectare si management al serviciilor. Va vom propune locatia pe care o consideram cea mai potrivita pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a evenimentului si care a fost deja verificata de un reprezentant al firmei noastre, atat din punct de vedere al structurii de cazare, cat si al facilitatilor: sala de conferinta, activitatile de outdoor, indoor sau entertainment.

Variantele de meniu si pachetele de bauturi vor acoperi intotdeauna cele mai variate gusturi (inclusiv pentru cei care tin post sau dieta), iar servirea o putem face in functie de specificul evenimentului, in sistem catering, bufet suedez, cu servire la masa, sau gatit pe loc in fata participantilor (cum este dejunul pe o insula/ ostrov).

Veti descoperi ca totul, de la locurile de parcare, set-up si ambientarea salilor, aranjamentele florale, mise en place si mise en assiette, scenotehnica, numere de entertainment si pana la modul de intampinare a invitatilor, fiecare detaliu a fost analizat si pregatit corespunzator.

Time managementul este important, de aceea un reprezentant
XbS va fi prezent pe parcursul desfasurarii intregului eveniment, pentru a se asigura de buna desfasurare si coordonare a tuturor activitatilor evenimentului si rezolvarea rapida si eficienta a oricarei situatii neprevazute.

Pentru evenimentele care necesita asistenta medicala ( ex. team building -rafting) sau echipa de securitate si paza (ex: VIP-uri), agentia noastra se va asigura ca veti beneficia de cele mai bune servicii.
<1   2   3>servicii evenimente corporate
Back to content | Back to main menu